Halk Süt Tüm İlçelerde

Halk Süt Projesi kapsamında ilçelerde de süt dağıtımına geçildi. Vatandaş Durumdan memnun.

Halk Süt Tüm İlçelerde
Halk Süt Tüm İlçelerde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından 3 Temmuz'da başlatılan Halk Süt Projesi kapsamında ilçelerde de süt dağıtımına geçildi. Vatandaş Durumdan memnun.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin çocuklara sağlıklı ve güvenli sütle buluşturma düşüncesiyle başlattığı Halk Süt Projesi önce merkezde, ardından ilçelerde de hayata geçirdi. Büyükşehir ekipleri başvuruları olumlu sonuçlanan ailelerin çocuklarına Halk Süt paketlerini teslim etti.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Başvurusunun olumlu sonuçlanmasından duyduğu mutluluğu dile getiren vatandaşlarımız, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle sosyal yardımlar konusunda son derece hassas ve başarılı çalışmalara imza attığını belirterek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorlar. Çocukları için süt verilen vatandaş “Pandemi nedeniyle eşlerinin bir süre işsiz kaldığını, Bu süreçte gerek gıda yardımı gerek askıda fatura uygulaması ile Antalya Büyükşehir Belediyesi hep yanımızda oldu. Şimdi de çocuklarımız için Halk Süt Projesi ile Başkanımız yine bizim yanımızda” diye konuştu. 

19 İLÇEDE DAĞITIM
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Süt Projesi kapsamında sütler 19 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor. Sosyal hizmet uzmanları ve sosyologları tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin 2-5 yaş arasındaki çocuklar için aylık 8’er litre ücretsiz süt desteği sağlanıyor. Antalya İli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden satın alınan süt, paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Yerelden kalkınma hamlesi ile yerli besicilerde desteklenmiş oluyor.

TELEFONLA VE İNTERNETTEN BAŞVURU

Halk Süt Projesi'nden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahipleri başvurularını 15 Haziran Antalya Büyükşehir Belediyesi web sitesinde bulunan başvuru formu ile yapılabiliyor. Ayrıca vatandaşlar Antalya Bilgi İletişim Merkezi (ABİM) ve 0242 249 54 28 numaralı telefondan detaylı bilgi ve başvuru gerçekleştirebiliyor.