Demre'de Bayramlaşma

Antalya'nın Demre ilçesinde Demre Kaymakamlığı tarafından açık havada bayramlaşma töreni düzenledi. Tokalaşmanın yapılmadığı tören 15 dakika sürdü.

Demre'de Bayramlaşma

Demre'deki bayramlaşma törenine Kaymakam Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Salman Oğuz Baltacı, Emniyet Müdürü Fuat Polat, Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Dursun Onur, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü, Likya Uygarlıkları Müzesi Müdürü Nilüfer Sezgin, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ceren Bilge, eski Demre belediye başkanları Adnan Genç, Süleyman Topcu, eski Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Orhan Avcı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, MHP İlçe Başkan Vekili Osman Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, SP İlçe Başkanı Nuri Tural, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Tokalaşmanın olmadığı bayramlaşma töreninde sadece gönül selamı verildi. Ardından Demre Polis Merkezi ziyarete edildi ve bahçede görev başında olan polislerin bayramı kutlandı.

Kaymakam Onur Şatıroğlu, "Bu bayramı biraz buruk, biraz daha dikkatli kutlamak zorundayız. Çok kısa ve sade bir bayramlaşma töreni düzenledik. Koronavirüs salgını nedeniyle kucaklaşamıyoruz, tokalaşamıyoruz. Çocuklarımızı, torunlarımızı kucağımıza alamıyoruz. Ama bugünleri hep birlikte kurallara uyarak, birbirimizi uyararak aşacağız. Uzaktan bayramlaşarak aşacağız. Çok dar kapsamlı, mesafeli, maskeli ve hijyen ziyaretler yaparak aşacağız. Bayramlar sevginin, saygının, hoşgörünün, dayanışmanın, yardımlaşmanın doruğa çıktığı günlerdir. Bu duygularla, hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.